A GHELP BEMUTATJA: GÉPJÁRMŰ ASSISTANCE kötelező BIZTOSÍTÁSHOZ

Ha köteleződ mellé Autós segélyvonal kiegészítőt, Baleseti assistance szolgáltatást, Műszaki segítségnyújtás szolgáltatást választasz, a Generali Autós Assistance-t a nap bármely órájában hívhatod vagy elérheted online.

generali-ghelp

MILYEN BIZTOSÍTÁSODHOZ TUDOD HASZNÁLNI ezt a SZOLGÁTATÁST?

Ha nálunk van a köteleződ, és mellé Autós segélyvonal kiegészítőt (díjmentes), vagy Baleseti assistance szolgáltatást, illetve Műszaki segítségnyújtás szolgáltatást választasz, a Generali Autós Assistance-t a nap bármely órájában hívhatod vagy elérheted online.

HOL ÉRED EL A GENERALI AUTÓS ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁST?

A Generali Autós Assistance-t a nap bármely órájában hívhatod a (36-1) 458-4451 telefonszámon vagy online is bejelentheted  a problémát, és máris érkezik a segítség! A szolgáltatást a Europe Assistance Magyarország Kft. országos és nemzetközi segítségnyújtási hálózatával együttműködve biztosítjuk.

Autós segélyvonal

 
Autós segélyvonal kiegészítő biztosítás – díjmentes szolgáltatásunkat a nap bármely órájában hívhatod: +36 (1) 458-4451 vagy bejelentésedet megteheted online ide kattintva.

MIT TARTALMAZ AZ AUTÓS SEGÉLYVONAL?
  • Helyszíni javítás megszervezése
  • Autómentő küldése
A biztosítás Európa területére érvényes. Európa földrajzi értelemben értendő, azaz a volt Szovjetunió utódállamainak ázsiai területére és Törökország ázsiai területére a biztosítási védelem nem terjed ki.

Baleseti asszistencia szolgáltatás


 Közúti baleset esetén elkél egy társ, akihez fordulhatsz, ha tanácsra van szükséged, és aki az autó elszállításában, javításában is segít. A biztosítás fedezetet nyújt, ha az autó baleset miatt meghibásodik, illetve üzemzavar miatt menetképtelenné válik. A szolgáltatás felső határa: 30 000 Ft / év.

MIT TARTALMAZ A BALESETI ASSZISZTENCIA SZOLGÁLTATÁS?
  • Autós segítségnyújtás – A Generali Autós Assistance-t a nap bármely órájában hívhatod: (36-1) 458-4451 vagy bejelentésedet megteheted online ide kattintva.
  • Helyszíni javítás
  • Autómentős szállítás
HOL ÉRVÉNYES A BALESETI ASSZISZTENCIA KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁS? 
 
A baleseti asszisztencia Európa területén érvényes. Törökország ázsiai területére és a volt Szovjetunió utódállamainak területére Észtország, Lettország és Litvánia kivételével a biztosítási védelem nem terjed ki. 

 MENNYIBE KERÜL A BIZTOSÍTÁS, ÉS MEKKORA A BIZTOSÍTÁSI ÖSSZEG?
 
A biztosítás éves díja: 400 Ft.
A szolgáltatás felső határa: 30 000 Ft / év, azaz a javítás és szállítás költségéből évente maximum ennyit térít meg a biztosítás.
A biztosítási szolgáltatás esetén nem kell önrészt fizetned.

Műszaki segítségnyújtás szolgáltatás

 
Akkor nyújt védelmet, ha a gépjármű műszaki, nem balesetből eredő okból meghibásodik, illetve üzemzavar miatt menetképtelenné válik. A szolgáltatás felső határa: 30 000 Ft/év.

MIT TARTALMAZ A MŰSZAKI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS SZOLGÁLTATÁS?
  • Autós segítségnyújtás – A Generali Autós Assistance-t a nap bármely órájában hívhatod: (36-1) 458-4451 vagy bejelentésedet megteheted online ide kattintva.
  • Helyszíni javítás
  • Autómentős szállítás
HOL ÉRVÉNYES A MŰSZAKI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS KIEGÉSZÍTŐ? 
 
A biztosítás Európa területén érvényes. Törökország ázsiai területére és a volt Szovjetunió utódállamainak területére Észtország, Lettország és Litvánia kivételével a biztosítási védelem nem terjed ki. 

MENNYIBE KERÜL A BIZTOSÍTÁS, ÉS MEKKORA A BIZTOSÍTÁSI ÖSSZEG?
 
A biztosítási szolgáltatást önrészesedés levonása nélkül teljesítjük. A biztosítás díja maximálisan évi 2400 Ft, ami tovább csökken a választott kiegészítő biztosítások számától függően.

nézd meg a többi ghelp szolgáltatást is!